Egyptische massage


Deze massagevorm is holistisch van karakter en heeft een balancerend effect op lichaam, geest en ziel (Holistisch komt van het woord Holos dat ‘heel’ betekent. Een holistische massage neemt dan ook de hele mens als uitgangspunt. Een mens heeft niet alleen een lichaam maar hij/zij bestaat ook uit een emotioneel, mentaal, sociaal en spiritueel deel. Al deze delen samen maken dat je bent wie je bent).

Bij het masseren werken we met de 7 energiecentra (chakra’s), en volgen we de vorm van 3 piramiden in het lichaam. De Egyptische massage is rijk aan symbolische aspecten.

De Egyptische massage maakt gebruik van warme lijnzaadolie en een cocktail van pure essentiële oliën, zoals Sandelhout, Jasmijn en Palmarosa.Hierdoor verbetert de bloedsomloop, het immuunsysteem en worden de afvalstoffen verwijderd via het lymfestelsel. Het gezicht krijgt een speciale behandeling op basis van klei, melk en honing (een Cleopatra behandeling).

De Egyptische massage is een bijzondere ervaring. Het is een ontspannende en tegelijk krachtige massagetechniek die een diep gevoel van welbevinden geeft.

Wanneer geen Egyptische massage?

Kijk bij de voorwaarden waar geen massage toegepast mag worden op “contra-indicaties “ onder “Afspraak maken”.