Lipomassage


Lipomassage is de nieuwste techniek voor figuurcorrectie zonder medisch ingrijpen. Via een combinatie van verschillende massagetechnieken wordt cellulite aangepakt, zodat de huid van heupen, billen, benen, armen en buik strakker wordt. Lipomassage bevordert en stimuleert de collageen- en elastineproductie. De huid wordt diep van binnen verstevigd, waardoor de huid weer sterk en soepel wordt. De behandeling helpt het lichaam tevens te reinigen van gifstoffen en opgehoopt vocht.

Cellulite:

De afgelopen twee decennia hebben steeds meer vrouwen last van cellulite gekregen. Maar liefst negentig procent van de westerse vrouwen heeft er in min of meerdere mate last van. De reden van deze explosieve stijging is te wijten aan de almaar slechter wordende leefgewoonten. Ongezonde voeding, de anticonceptie-pil, medicijngebruik en gebrek aan beweging zijn onder andere debet aan de alom gehate sinaasappelhuid.
Cellulite komt voornamelijk voor op benen, billen en heupen. Het is te herkennen aan een huid met afwisselend putjes en bultjes al dan niet samengaand met pijnlijke plekken. Cellulite wordt grotendeels veroorzaakt door ophopingen van vocht, vet en afvalstoffen. Vooral een verstoring van de doorbloeding en het lymfesysteem ligt ten grondslag aan de overmatige ophopingen. Als de ophopingen lange tijd aanwezig zijn, raken deze verhard. Hierdoor worden het vocht, vet en de afvalstoffen ingesloten. Doordat de ophopingen onregelmatig zijn, duwen ze de huid onregelmatig naar buiten met als gevolg de putjes en bultjes. Er bestaan verschillende cellulitevormen en gradaties, die ieder een andere behandelmethode vereisen.

Aanpak cellulite:

Cellulite gaat bijna nooit vanzelf weg. Goede voeding en beweging kunnen helpen maar meestal is er meer voor nodig. Een succesvolle aanpak vraagt om uitwendige behandelingen, ontgiftingskuren en andere aspecten die je gezondheid bevorderen en helpen cellulite doeltreffend en langdurig aan te pakken. Niet alleen je levensstijl is verantwoordelijk voor cellulite. Ook je huidstructuur, aanleg voor spieren en figuurvorm zijn van belang. Het ene type vrouw is gevoeliger voor cellulite dan het andere. Zo zullen vrouwen met in verhouding smalle schouders en brede heupen, ook wel peervormig figuur genoemd, meer kans op cellulite hebben. Voor sommigen is die kans zelfs zo groot dat indien zij cellulite willen voorkomen, zij hier langdurig veel energie in moeten steken.

Behandeling:

De behandelingen duren ongeveer 30 minuten en worden in principe uitgevoerd in een serie van 10, verspreid over 5 weken.
Uw maten worden worden gemeten en gewenst, gefotograafeerd alvorens u met uw programma begint en tijdens de behandelingsperiode. Hierdoor kunt u uw vooruitgang volgen.
In een cliëntendossier zullen de behandelingen en voortgang geregistreert worden.
Er kan bij de behandelingen gebruik gemaakt worden van deze speciale gels van NAQI®:
– NAQI® Body toner
– NAQI® Body slimming
– NAQI® Lymphe gel
NAQI® Body toner en NAQI® Body slimming gels zijn ook zeer geschikt voor thuisgebruik om u behandeling te ondersteunen. Deze producten kunt u bij mij verkrijgen.
Ten slotte adviseer ik u om te zorgen voor een optimale lichaamsverzorging, met inbegrip van een speciaal product, om de circulatie in cellulitisgebieden te bevorderen en om huidtextuur en elasticiteit te verbeteren. Het drinken van 1 ½ tot 2 liter water per dag draagt bij aan het reinigen van het lichaam.
Kijk voor meer voorwaarden onder afspraak maken bij algemene voorwaarden of u gebruik mag maken van deze massage.

Klik hier om terug te gaan naar alle behandelingen